Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHorielkov, D.-
dc.contributor.authorDmytrevskyi, D.-
dc.contributor.authorGuzenko, V.-
dc.contributor.authorSolonchuk, L.-
dc.contributor.authorEsma, Tezcan-
dc.date.accessioned2024-10-17T06:53:19Z-
dc.date.available2024-10-17T06:53:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationHorielkov D., Dmytrevskyi D., Guzenko V., Solonchuk L., Esma Tezcan. Improvement of equipment for the implementation of the Jerusalem artichoke cleaning process. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 12-14.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58127-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleImprovement of equipment for the implementation of the Jerusalem artichoke cleaning processuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_12-14.pdf246.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.