Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58082
Название: Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарства
Авторы: Кирильєва, Л. О.
Шеховцова, Д. Д.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кирильєва Л. О., Шеховцова Д. Д. Сучасна концепція організації моніторингу економічної безпеки підприємств ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 205-209.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58082
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3с-209страницы-3_24-end-страницы-2.pdf1.69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.