Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58073
Назва: Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змін
Автори: Величко, К. Ю.
Носач, Л. Л.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Величко К. Ю., Носач Л. Л. Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змін. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 177-180.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58073
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3с-180страницы-2-страницы-3_6-9.pdf1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.