Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58073
Title: Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змін
Authors: Величко, К. Ю.
Носач, Л. Л.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Величко К. Ю., Носач Л. Л. Аспекти ризиковості ресторанного бізнесу в сучасних умовах глобалізаційних змін. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 177-180.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58073
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3с-180страницы-2-страницы-3_6-9.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.