Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58052
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКарпенко, Л. К.-
dc.date.accessioned2024-10-12T09:19:23Z-
dc.date.available2024-10-12T09:19:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Карпенко Л. К. Удосконалення процесів виробництва соусів на основі плодоовочевої сировини. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 167-168.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58052-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення процесів виробництва соусів на основі плодоовочевої сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2с-129-68-4.pdf1.58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.