Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58051
Назва: | Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізу |
Автори: | Черевко, О. І. Маяк, О. А. Костенко, С. М. Сардаров, А. М. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Черевко О. І., Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Удосконалення тепломасообмінного обладнання шляхом використання системного аналізу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 164-167. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58051 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2с-167-страницы-2-страницы-2.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.