Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58048
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тележенко, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Жмудь, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-12T09:06:23Z | - |
dc.date.available | 2024-10-12T09:06:23Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Тележенко Л. М., Жмудь А. В. Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основі. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 157-159. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-486-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58048 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2с-159-страницы-2-страницы-7.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.