Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58040
Назва: Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
Автори: Постнова, О. М.
Кучерук, З. І.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Постнова О. М., Кучерук З. І. Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 148-150.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58040
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2с-150-страницы-2-страницы-4.pdf1.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.