Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58035
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Лапицька, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-11T16:04:10Z | - |
dc.date.available | 2024-10-11T16:04:10Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Лапицька Н. В. Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хліба. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 133-136. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-486-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58035 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хліба | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2с-136-страницы-2-страницы-2.pdf | 1.59 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.