Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58030
Назва: Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировини
Автори: Колісниченко, Т. О.
Підгорна, Д. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Колісниченко Т. О., Підгорна Д. В. Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировини. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 120-123.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58030
ISBN: 978-966-405-486-4
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2- 123.pdf982.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.