Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58013
Название: Технологія виробництва кетчупу «Селенового»
Авторы: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Применко, В. Г.
Геліх, А. О.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О. Технологія виробництва кетчупу «Селенового» . Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 97-100.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58013
ISBN: 978-966-405-486-4
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1 с_100-end-страницы-5.pdf1.62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.