Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58012
Title: Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців
Authors: Гіренко, Н. І.
Крамаренко, Д. П.
Дуб, В. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гіренко Н. І., Крамаренко Д. П., Дуб В. В. Вплив водоростевої добавки на теплофізичні характеристики фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 93-96.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58012
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_96-end-страницы-4.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.