Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57905
Название: Планування розвитку територіальної громади: навчально-метод. посібник
Авторы: Гуторова, Олена Олександрівна
Пасемко, Галина Павлівна
Таран, Оксана Миколаївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Планування розвитку територіальної громади: навчально-метод. посібник для вивчення дисц. здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: О. О. Гуторова, Г. П. Пасемко, О. М. Таран. Харків : [б. в.], 2024. 306 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник для вивчення дисципліни розроблений у відповідності з програмою курсу «Планування розвитку територіальної громади». Розглянуто сутність та теоретико-методологічне підгрунтя розвитку територіальних громад в Україні, нормативно-правове забезпечення планування місцевого розвитку та інструменти планування розвитку територіальних громад, особливості розробки та моніторингу комплексних та стратегічних планів їх розвитку, формування стратегії розвитку сільських територіальних громад в Україні. Навчально-методичний посібник містить перелік питань щодо перевірки рівня засвоєних знань з курсу, систему поточного та підсумкового контролю знань здобувачів, словник основних термінів, список рекомендованих джерел. Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 – Публічне управління та адміністрування, а також усіх, хто цікавиться цими питаннями.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57905
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NMP_Terytorial_ni _hromady_24.pdf4.47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.