Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 97
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Інноваційні технології підготовки фахівців з бухгалтерського обліку | Янчева, Л. М.; Акімова, Н. С. |
2020 | Шляхи удосконалення викладання іноземної мови для студентів економічних спеціальностей | Удовенко, І. В.; Подворна, Л. А. |
2020 | Мас-медіа як відзеркалення суспільного поступу країни (лексичний аспект) | Раскосова, Г. Б. |
2020 | Формування soft skills у фахівців з управління підприємствами | Полінкевич, О. М. |
2020 | Продуктивна професійна комунікація іноземною мовою як показник якісної фахово-орієнтованої освіти | Муравйова, О. М.; Архипова, В. О. |
2020 | Якісна освіта як одна з основних цілей сталого розвитку України | Лачкова, Л. І.; Лачкова, В. М. |
2020 | Модель організації процесу фахово-орієнтованого навчання іноземних студентів | Крупей, М. І.; Муравйова, О. М.; Пузанова-Красікова, І. О. |
2020 | Моральність людини ‒ вихідна умова переходу до сталого розвитку | Кобзєва, І. О.; Печенка, О. І. |
2020 | Базові підходи до навчання написанню наукової статті іноземною мовою у методичній науці | Борисова, А. О.; Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О. |
2020 | Формування єдиного цифрового ринку Європейського Союзу: сучасні тенденції | Чернишова, Л. О. |
2020 | Міжнародні рейтинги як спосіб конкурентної боротьби | Помінова, І. І.; Глушач, Ю. С. |
2020 | Тенденції розвитку стартап-індустрії України | Печенка, О. І.; Величко, К. Ю. |
2020 | Імплементація процесного підходу у теорію прийняття управлінських рішень | Ольшанський, O. В.; Селютін, В. М. |
2020 | Міжнародний досвід використання глобальних вимірів сталого розвитку | Кулініч, О. А.; Федоренко, Н. М. |
2020 | Brexit Великобританії: причини та наслідки для ЄС | Кулініч, О. А. |
2020 | Особливості функціонування криптовалют в умовах фінансової глобалізації | Козуб, В. О. |
2020 | Ініціативи професійних організацій розвитку інституту бухгалтерського обліку в умовах глобалізації | Кирильєва, Л. О. |
2020 | Стратегічні напрями сталого розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Кашперська, А. І. |
2020 | Особливості створення та просування бренду на зарубіжний ринок | Зубко, Д. О. |
2020 | Зелений маркетинг як інструмент формування культури відповідального споживання | Жегус, О. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 97