Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57753
Назва: Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингу
Автори: Колісниченко, Т. О.
Барабоша, Г. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Колісниченко Т. О., Барабоша Г. В. Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 30-31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57753
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 с_31.pdf1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.