Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57724
Назва: Підготовка фахівців І, ІІ та ІІІ рівнів вищої освіти на кафедрі ЕРБМІЕ для відновлення та забезпечення сталого розвитку продовольчої системи України
Автори: Хандола, Ю. М.
Лисиченко, М. Л.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Хандола Ю. М., Лисиченко М. Л. Підготовка фахівців І, ІІ та ІІІ рівнів вищої освіти на кафедрі ЕРБМІЕ для відновлення та забезпечення сталого розвитку продовольчої системи України. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 106-108
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57724
Розташовується у зібраннях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-15-16-05-24-mater-107-109.pdf330.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.