Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57701
Название: Критерії оцінки якості молока та їх гармонізація із законодавством Європейського союзу
Авторы: Жиліна, В. М.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Жиліна В. М. Критерії оцінки якості молока та їх гармонізація із законодавством Європейського союзу. Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку: матеріали Міжнар. науково-практичного форуму, 15-16 травня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 53-54
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57701
Располагается в коллекциях:Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conf-15-16-05-24-mater-54-55.pdf149.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.