Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : [58] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 58
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Розвиток локальних системи енергозабезпечення з різними видами генерації, як стратегія забезпечення стійкої роботи агропідприємств в умовах війниМороз, О. М.; Павлов, А. О.
2024Підвищення екологічної безпеки вітчизняних автотракторних засобіввикористанням перспективних систем нейтралізації відпрацьованих газівМанойло, В. М.; Макаренко, М. Г.; Шевченко, І. О.; Козлов, Ю. Ю.
2024Виробництво продукції з Фторопласту-4 в Україні в післявоєнний період: Аналіз та стратегії вирішенняКалюжний, О. Б.; Платков, В. Я.
2024Інноваційні ресурсоефективні апаратурнотехнологічні рішення з переробки рослинної сировини в безпечну продукцію багатофункціонального призначенняМихайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2024Підвищення продовольчої безпеки з розробкою конкурентоспроможних технологій одержання якісного насіння з поліпшеним біопотенціаломБредихін, В. В.
2024Перспективи створення науково-дослідноговипробувального центру енергоефективних засобівАнтощенков, Р. В.
2024Особливості типізації зерна пшениці і класифікації помельних продуктів в КанадіШаніна, О.; Джонстон, А.
2024Концептуальні напрями удосконалення технології склеєних кишкових плівокМихайлов, В. М.; Онищенко, В. М.; Пак, А. О.; Янчева, М. О.
2024Повоєнне відновлення харчової галузі україни силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Селютіна, Г. А.
2024Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновленняПрісс, О. П.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.
2024Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукціїГринченко, О. О.; Фощан, А. Л.; Гринченко, Н. Г.; Радченко, А. Е.
2024Хлібопекарська галузь: Сучасний стан та перспективи повоєнного розвиткуСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Танаскова, Н. О.
2024Контроль захворюваності корів на мастит та оцінка ефективності лікувальних заходівФедоренко, С. Я.
2024Ефективність застосування пробіотиків курчатам-бройлерам для поліпшення мікробіому кишечникаЯкубчак, О. М.; Вівич, А. Ю.; Гриб, Ю. В.
2024Судова експертиза ковбасної продукції за матеріалами досудового розслідування в кримінальних провадженнях: Проблеми та особливостіЯценко, І. В.; Козакова, Н. О.
2024Шляхи впровадження новітніх технологій для забезпечення простежуваності у харчовому ланцюзі та управління кризовими ситуаціямиМарченков, М. В.; Бусол, Л. В.
2024Актуальність проблеми стафілококових інфекцій та стійкості до антибіотиків: Ризики для тварин-компаньйонів і людиниГарагуля, Г. І.
2024Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктівЯкубчак, О. М.; Мартиненко, О. А.
2024Критерії оцінки якості молока та їх гармонізація із законодавством Європейського союзуЖиліна, В. М.
2024Перспективи розвитку свинарстваХохлов, А. М.; Шевченко, О. Б.; Федяєва, А. С.; Юхно, В. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 58