Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 58
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Розвиток локальних системи енергозабезпечення з різними видами генерації, як стратегія забезпечення стійкої роботи агропідприємств в умовах війни | Мороз, О. М.; Павлов, А. О. |
2024 | Підвищення екологічної безпеки вітчизняних автотракторних засобіввикористанням перспективних систем нейтралізації відпрацьованих газів | Манойло, В. М.; Макаренко, М. Г.; Шевченко, І. О.; Козлов, Ю. Ю. |
2024 | Виробництво продукції з Фторопласту-4 в Україні в післявоєнний період: Аналіз та стратегії вирішення | Калюжний, О. Б.; Платков, В. Я. |
2024 | Інноваційні ресурсоефективні апаратурнотехнологічні рішення з переробки рослинної сировини в безпечну продукцію багатофункціонального призначення | Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М. |
2024 | Підвищення продовольчої безпеки з розробкою конкурентоспроможних технологій одержання якісного насіння з поліпшеним біопотенціалом | Бредихін, В. В. |
2024 | Перспективи створення науково-дослідноговипробувального центру енергоефективних засобів | Антощенков, Р. В. |
2024 | Особливості типізації зерна пшениці і класифікації помельних продуктів в Канаді | Шаніна, О.; Джонстон, А. |
2024 | Концептуальні напрями удосконалення технології склеєних кишкових плівок | Михайлов, В. М.; Онищенко, В. М.; Пак, А. О.; Янчева, М. О. |
2024 | Повоєнне відновлення харчової галузі україни силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесу | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Селютіна, Г. А. |
2024 | Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення | Прісс, О. П.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф. |
2024 | Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції | Гринченко, О. О.; Фощан, А. Л.; Гринченко, Н. Г.; Радченко, А. Е. |
2024 | Хлібопекарська галузь: Сучасний стан та перспективи повоєнного розвитку | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Танаскова, Н. О. |
2024 | Контроль захворюваності корів на мастит та оцінка ефективності лікувальних заходів | Федоренко, С. Я. |
2024 | Ефективність застосування пробіотиків курчатам-бройлерам для поліпшення мікробіому кишечника | Якубчак, О. М.; Вівич, А. Ю.; Гриб, Ю. В. |
2024 | Судова експертиза ковбасної продукції за матеріалами досудового розслідування в кримінальних провадженнях: Проблеми та особливості | Яценко, І. В.; Козакова, Н. О. |
2024 | Шляхи впровадження новітніх технологій для забезпечення простежуваності у харчовому ланцюзі та управління кризовими ситуаціями | Марченков, М. В.; Бусол, Л. В. |
2024 | Актуальність проблеми стафілококових інфекцій та стійкості до антибіотиків: Ризики для тварин-компаньйонів і людини | Гарагуля, Г. І. |
2024 | Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктів | Якубчак, О. М.; Мартиненко, О. А. |
2024 | Критерії оцінки якості молока та їх гармонізація із законодавством Європейського союзу | Жиліна, В. М. |
2024 | Перспективи розвитку свинарства | Хохлов, А. М.; Шевченко, О. Б.; Федяєва, А. С.; Юхно, В. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 58