Продовольчі системи України: Повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : [58] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 58
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Розвиток локальних системи енергозабезпечення з різними видами генерації, як стратегія забезпечення стійкої роботи агропідприємств в умовах війниМороз, О. М.; Павлов, А. О.
2024Підвищення екологічної безпеки вітчизняних автотракторних засобіввикористанням перспективних систем нейтралізації відпрацьованих газівМанойло, В. М.; Макаренко, М. Г.; Шевченко, І. О.; Козлов, Ю. Ю.
2024Виробництво продукції з Фторопласту-4 в Україні в післявоєнний період: Аналіз та стратегії вирішенняКалюжний, О. Б.; Платков, В. Я.
2024Інноваційні ресурсоефективні апаратурнотехнологічні рішення з переробки рослинної сировини в безпечну продукцію багатофункціонального призначенняМихайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2024Підвищення продовольчої безпеки з розробкою конкурентоспроможних технологій одержання якісного насіння з поліпшеним біопотенціаломБредихін, В. В.
2024Перспективи створення науково-дослідноговипробувального центру енергоефективних засобівАнтощенков, Р. В.
2024Особливості типізації зерна пшениці і класифікації помельних продуктів в КанадіШаніна, О.; Джонстон, А.
2024Концептуальні напрями удосконалення технології склеєних кишкових плівокМихайлов, В. М.; Онищенко, В. М.; Пак, А. О.; Янчева, М. О.
2024Повоєнне відновлення харчової галузі україни силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Селютіна, Г. А.
2024Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновленняПрісс, О. П.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.
2024Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукціїГринченко, О. О.; Фощан, А. Л.; Гринченко, Н. Г.; Радченко, А. Е.
2024Хлібопекарська галузь: Сучасний стан та перспективи повоєнного розвиткуСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Танаскова, Н. О.
2024Контроль захворюваності корів на мастит та оцінка ефективності лікувальних заходівФедоренко, С. Я.
2024Ефективність застосування пробіотиків курчатам-бройлерам для поліпшення мікробіому кишечникаЯкубчак, О. М.; Вівич, А. Ю.; Гриб, Ю. В.
2024Судова експертиза ковбасної продукції за матеріалами досудового розслідування в кримінальних провадженнях: Проблеми та особливостіЯценко, І. В.; Козакова, Н. О.
2024Шляхи впровадження новітніх технологій для забезпечення простежуваності у харчовому ланцюзі та управління кризовими ситуаціямиМарченков, М. В.; Бусол, Л. В.
2024Актуальність проблеми стафілококових інфекцій та стійкості до антибіотиків: Ризики для тварин-компаньйонів і людиниГарагуля, Г. І.
2024Стійкість мікрофлори молока до антибіотиків у процесі виготовлення молочних продуктівЯкубчак, О. М.; Мартиненко, О. А.
2024Критерії оцінки якості молока та їх гармонізація із законодавством Європейського союзуЖиліна, В. М.
2024Перспективи розвитку свинарстваХохлов, А. М.; Шевченко, О. Б.; Федяєва, А. С.; Юхно, В. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 58