Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57663
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грідін, Олександр Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-28T19:09:39Z | - |
dc.date.available | 2024-09-28T19:09:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технології управління персоналом та рекрутинг: метод. вказівки для виконання практичних робіт для здобув. денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 242 «Туризм і рекреація»; уклад. О. В. Грідін; ДБТУ. Харків: [б. в.], 2024. 144 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57663 | - |
dc.description.abstract | У методичних вказівках наведені задачі прикладного значення з методологічних основ та практичних аспектів технологій управління персоналом в організаціях, а також надання рекрутингових послуг і використання інших сучасних персонал-технологій. Крім того, вказівки містять запитання для самоконтролю для кожного практичного заняття. Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни «Технології управління персоналом та рекрутинг» розраховані на здобувачів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Вони також можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників та усіх, хто цікавиться актуальними питаннями сучасних технологій управління персоналом, зокрема рекрутингу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Технології управління персоналом та рекрутинг: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_TEKHNOLOHIYI UPRAVLINNYA_24.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.