Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57645
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедак, В. І.-
dc.date.accessioned2024-09-27T12:44:31Z-
dc.date.available2024-09-27T12:44:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФедак В. І. Використання сучасних інформаційних технологій під час проведення практичних занять із дисципліни «Іміджева ідеологія в готельному і ресторанному бізнесі». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 410-411.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57645-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання сучасних інформаційних технологій під час проведення практичних занять із дисципліни «Іміджева ідеологія в готельному і ресторанному бізнесі»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_410-411.pdf104.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.