Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57512
Назва: | Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості» |
Автори: | Долуда, А. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Долуда А. В. Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 347-348. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57512 |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_347-348.pdf | 121.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.