Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57512
Title: Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості»
Authors: Долуда, А. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Долуда А. В. Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 347-348.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57512
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_347-348.pdf121.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.