Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57512
Title: | Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості» |
Authors: | Долуда, А. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Долуда А. В. Досвід упровадження ІК-технологій під час викладання дисципліни «Проектування підприємств харчової промисловості». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 347-348. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57512 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_347-348.pdf | 121.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.