Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57297
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитревський, Дмитро В’ячеславович | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-15T18:01:21Z | - |
dc.date.available | 2024-09-15T18:01:21Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод. вказівки до самостійної роботи студентів для здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец.133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2024. 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57297 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до самостійної роботи студентів «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» містить 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод. вказівки до самостійної роботи студентів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_OBLADNANNYA_FASUVANNYA_SR_133_24.pdf | 361.53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.