Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57297
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДмитревський, Дмитро В’ячеславович-
dc.date.accessioned2024-09-15T18:01:21Z-
dc.date.available2024-09-15T18:01:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОбладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод. вказівки до самостійної роботи студентів для здобув. другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец.133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2024. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57297-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до самостійної роботи студентів «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» містить 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОбладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії: метод. вказівки до самостійної роботи студентівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_OBLADNANNYA_FASUVANNYA_SR_133_24.pdf361.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.