Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57257
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тормосов, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Нечипоренко, І. В. | - |
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Артамонова, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-13T08:10:41Z | - |
dc.date.available | 2024-09-13T08:10:41Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Тормосов Ю. М., Нечипоренко І. В., Олійник С. Г., Кравченко О. І., Артамонова М. В. Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузей. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 197-198. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57257 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузей | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_197-198.pdf | 110.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.