Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57257
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТормосов, Ю. М.-
dc.contributor.authorНечипоренко, І. В.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorКравченко, О. І.-
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.date.accessioned2024-09-13T08:10:41Z-
dc.date.available2024-09-13T08:10:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТормосов Ю. М., Нечипоренко І. В., Олійник С. Г., Кравченко О. І., Артамонова М. В. Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузей. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 197-198.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57257-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_197-198.pdf110.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.