Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56947
Title: Проєкт реконструкції підготовчого відділення борошномельного підприємства у м. Кременчук Полтавської області
Other Titles: дділення борошномельного підприємства у м. Кременчук Полтавської області» (Reconstruction project of the preparatory department of the flour mill in Kremenchug, Poltava region
Authors: Овчаренко, Кристина Андріївна
metadata.dc.contributor.advisor: Шаніна, О. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Keywords: зерно жита;помольна партія;подільність суміші;зерноочисне відділення;технохімічний контроль;економічна ефективність;rye grain;grinding batch;mixture separation;grain cleaning department;technochemical control;economic efficiency
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Овчаренко К. А. Проєкт реконструкції підготовчого відділення борошномельного підприємства у м. Кременчук Полтавської області: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. О. М. Шаніна. Харків: ДБТУ, 2024. 69 с.
Abstract: Кременчуцький комбінат хлібопродуктів ДП ГАК Хліб України має потужність 100 тон зерна на добу. На підприємстві впроваджено двосортний 80% помел жита. Проведений аналіз підтвердив доцільність збільшення потужності підприємства на 10 т та удосконалення апаратурного оформлення технології житнього борошна і розрахунки існуючого технологічного обладнання.
The Kremenchug grain products plant of the GAC Bread of Ukraine has a capacity of 100 tons of grain per day. Two-grade 80% rye grinding has been introduced at the enterprise. The conducted analysis confirmed the expediency of increasing the capacity of the enterprise by 10 tons and improving the hardware design of the rye flour technology and calculations of the existing technological equipment
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56947
metadata.dcterms.references: 1. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномель них заводах / Г.Д.Крошко, В.І.Левченко, Л.П. Нікітчук, В.А.Стрій. – К.: Вікол, 1998. – 146 с. 2. Технологічне проектування підприємств борошномельного виробниц тва: Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студен тів, які навчаються за спец.7.091701 “Технологія зберігання і переробки зерна”/ Укл. Сафонова О.М. – Харків: ХНТУСГ ім.П.Василенка, 2008. –28 с. 3. МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання кваліфікаційної роботи бака лаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові техноло гії» галузі знань 18 «Виробництва та технології», 2019 р. 4. Золотарев С.М. Проектирование мукомольных, крупяных и комбикор мовых заводов. – М.: Колос, 1976. – 395 с. 5. Мартыненко Я.Ф., Чеботарев О.Н. Проектирование мукомольных и крупяных заводов с основами САПР. – М.: Агропромиздат, 1992. – 240 с. 6. Мерко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи і технологія переробки зерна. – Одеса: Друк, 2001. – 348 м. 7. Чеботарев О.Н., Шаззо А.Ю., Мартиненко Я.Ф. Технология муки, крупы и комбикормов. – Москва: ИКЦ «МарТ», Ростов-н/Дону: Изд-центр «МарТ», 2004. – 688 с. 8. В.А.Бутковский, Л.И.Мерко. Технологии зерноперерабатывающих производств. – М.: Интерграф сервис. – 1999. – 472 с.
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181-20б_04_Ovcharenko.pdf
  Restricted Access
2.16 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.