Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗабродська, Л.Д.-
dc.contributor.authorЗабродська, Г.І.-
dc.contributor.authorШвед, С.А.-
dc.date.accessioned2022-08-25T16:47:53Z-
dc.date.available2022-08-25T16:47:53Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗабродська Л.Д., Забродська Г.І., Швед С.А. Практичні аспекти оцінки економічної ефективності транспортування хлібопродуктів до споживачів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 153-159.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5689-
dc.description.abstractДослідження проблем транспортування хлібопродуктів до споживачів дозволило запропонувати технологію оцінки економічної ефективності впровадження технології, що збільшує термін реалізації.uk_UA
dc.description.abstractStudy of the problems of transportation bread to consumers allowed to propose a methodology to assess the economic efficiency of technology, increasing deadlines.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectоцінка економічної ефективностіuk_UA
dc.subjectтранспортування хлібопродуктівuk_UA
dc.subjectспоживачіuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.subjectassessment of economic efficiencyuk_UA
dc.subjecttransportation of bread productsuk_UA
dc.subjectconsumersuk_UA
dc.subjectэкономическая эффективностьuk_UA
dc.subjectоценка экономической эффективностиuk_UA
dc.subjectтранспортирование хлебопродуктовuk_UA
dc.subjectпотребителиuk_UA
dc.titleПрактичні аспекти оцінки економічної ефективності транспортування хлібопродуктів до споживачівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(2)__24.pdf178.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.