Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56891
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorПогарський, Олексій Сергійович-
dc.contributor.authorЮр’єва, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.contributor.authorШальопа, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2024-08-28T16:07:44Z-
dc.date.available2024-08-28T16:07:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: В. В. Погарська, А. М. Одарченко, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва, А. М. Шальопа. Харків: ФОРТ, 2024. 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56891-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання практичної роботи з дисципліни «Нові продукти для оздоровчого харчування» за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання практичної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ФОРТuk_UA
dc.titleНові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_prakt_rob_NPOKH_kharch_dob_2024.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.