Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56673
Title: Органолептичні показники снеків із м’яса равлика
Authors: Лисенко, Г. Л.
Прудніков, В. Г.
Леппа, А. Л.
Гейда, І. М.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Лисенко Г. Л., Прудніков В. Г., Леппа А. Л., Гейда І. М. Органолептичні показники снеків із м’яса равлика. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 208-209.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56673
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_208-209.pdf177.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.