Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56673
Title: | Органолептичні показники снеків із м’яса равлика |
Authors: | Лисенко, Г. Л. Прудніков, В. Г. Леппа, А. Л. Гейда, І. М. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Лисенко Г. Л., Прудніков В. Г., Леппа А. Л., Гейда І. М. Органолептичні показники снеків із м’яса равлика. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 208-209. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56673 |
Appears in Collections: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_208-209.pdf | 177.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.