Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56673
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисенко, Г. Л. | - |
dc.contributor.author | Прудніков, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Леппа, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Гейда, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T09:59:55Z | - |
dc.date.available | 2024-08-14T09:59:55Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лисенко Г. Л., Прудніков В. Г., Леппа А. Л., Гейда І. М. Органолептичні показники снеків із м’яса равлика. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 208-209. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56673 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Органолептичні показники снеків із м’яса равлика | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_208-209.pdf | 177.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.