Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисенко, Г. Л.-
dc.contributor.authorПрудніков, В. Г.-
dc.contributor.authorЛеппа, А. Л.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2024-08-14T09:59:55Z-
dc.date.available2024-08-14T09:59:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛисенко Г. Л., Прудніков В. Г., Леппа А. Л., Гейда І. М. Органолептичні показники снеків із м’яса равлика. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 208-209.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56673-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОрганолептичні показники снеків із м’яса равликаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_208-209.pdf177.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.