Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56589
Title: Ways of improving the biotechnology of feta-type cheese
Authors: Adamovich, A.
Varankina, O.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Adamovich A., Varankina O. Ways of improving the biotechnology of feta-type cheese. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 87-88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56589
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_87-88.pdf177.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.