Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56589
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAdamovich, A.-
dc.contributor.authorVarankina, O.-
dc.date.accessioned2024-08-05T15:23:25Z-
dc.date.available2024-08-05T15:23:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationAdamovich A., Varankina O. Ways of improving the biotechnology of feta-type cheese. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 87-88.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56589-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleWays of improving the biotechnology of feta-type cheeseuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_pytannya_biotekhnolohiyi_ekolohiyi_ta_pryrodokorystuvannya_2024_87-88.pdf177.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.