Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСеверин, Раїса Василівна-
dc.contributor.authorСавенко, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorГонтарь, Алла Михайлівна-
dc.contributor.authorШтагер, Галина Миколаївна-
dc.contributor.authorСавенко, Олександр Миколайович-
dc.date.accessioned2024-07-21T11:19:58Z-
dc.date.available2024-07-21T11:19:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до складання плану ветеринарно-профілактичних і протиепізоотичних заходів: метод. вказівки для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми здобуття освіти зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» (освітня програма «Організація ветеринарної справи»); уклад.: Р. В. Северин, М. М. Савенко, А. М. Гонтарь, Г. М. Штагер, О. М. Савенко. Харків: ДБТУ, 2024. 13 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56227-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені на основі затверджених Держпродспоживслужбою України інструкцій по профілактиці і боротьбі з заразними хворобами тварин, настанов по використанню біопрепаратів, протипаразитарних препаратів, діагностикумів. Вказівки надають загальну інформацію щодо розробки та навчають методиці складання плану протиепізоотичних заходів. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми здобуття освіти зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» (освітня програма «Організація ветеринарної справи»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до складання плану ветеринарно-профілактичних і протиепізоотичних заходівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_plan_zakhodiv_211_24.pdf396.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.