Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55840
Назва: | Харчова та біологічна цінність козиного молока |
Автори: | Цивірко, І. Л. Бусол, Л. В. Жиліна, В. М. Дегтярьов, М. О. Париловський, О. І. Богатирьова, А. М. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Цивірко І. Л., Бусол Л. В., Жиліна В. М., Дегтярьов М. О., Париловський О. І., Богатирьова А. М. Харчова та біологічна цінність козиного молока. Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи: збірник тез доповідей Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 22 травня 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 208-211 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55840 |
Розташовується у зібраннях: | Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів "Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи - 2024" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktual_ni_pytannya_veterynarnoyi_medytsyny_24-208-211.pdf | 487.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.