Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55840
Назва: Харчова та біологічна цінність козиного молока
Автори: Цивірко, І. Л.
Бусол, Л. В.
Жиліна, В. М.
Дегтярьов, М. О.
Париловський, О. І.
Богатирьова, А. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Цивірко І. Л., Бусол Л. В., Жиліна В. М., Дегтярьов М. О., Париловський О. І., Богатирьова А. М. Харчова та біологічна цінність козиного молока. Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи: збірник тез доповідей Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 22 травня 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 208-211
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55840
Розташовується у зібраннях:Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів "Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи - 2024"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktual_ni_pytannya_veterynarnoyi_medytsyny_24-208-211.pdf487.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.