Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55772
Назва: Виявлення домішки желатину у зернистій ікрі лососевих риб під час проведення судової експертизи харчових продуктів
Автори: Козакова, Н. О.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Козакова Н. О. Виявлення домішки желатину у зернистій ікрі лососевих риб під час проведення судової експертизи харчових продуктів. Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи: збірник тез доповідей Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 22 травня 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 65-68
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55772
Розташовується у зібраннях:Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів "Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи - 2024"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktual_ni_pytannya_veterynarnoyi_medytsyny_24-65-68.pdf727.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.