Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55718
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавва, Дмитро Вікторович | - |
dc.contributor.author | Рєзнік, Сергій Вадимович | - |
dc.contributor.author | Крохін, Станіслав Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T10:31:23Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T10:31:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | ҐІС у ґрунтознавстві: метод. вказівки та завдання до самостійного виконання лабораторних робіт з навчальної дисц. «ГІС у ґрунтознавстві» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спец. 201 «Агрономія» освітньо-наукової програми «Експертна оцінка ґрунтів» денної і заочної форм навчання; уклад.: Д. В. Гавва, С. В. Рєзнік, С. В. Крохін. Харків : ДБТУ, 2024. 45 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55718 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки з дисципліни «ҐІС у ґрунтознавстві» розроблені для здобувачів І курсу денної форми навчання та І курсу заочної форми навчання факультету агрономії та захисту рослин освітнього рівня «магістр» спеціальності 201 «Агрономія» освітньо-наукової програми «Експертна оцінка ґрунтів». Навчальна дисципліна передбачає вивчення існуючих методів і технології аерокосмічних досліджень ґрунтового покриву, який є одним з основних природних ресурсів, а також поєднання традиційних методів досліджень разом з новими методами: геоінформаційними технологіями, методами дистанційного зондування, геоморфологічним аналізом рельєфу, як провідного чинника ґрунтоутворення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | ҐІС у ґрунтознавстві: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_HIS_201_24.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.