Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55650
Title: | Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях: монографія |
Authors: | Потапов, Володимир Олексійович Жила, Віктор Іванович |
Keywords: | циклічна частота;селективний механізм;діелектрика довільної форми;НВЧ-поля;надвисокочастотні поля;НВЧ-сушіння |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Потапов В. О., Жила В. І. Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях: монографія. Харків: ДБТУ, 2024. 136 с. |
Abstract: | У монографії обґрунтовано теоретичні засади, розроблено науково-методичні та практичні рекомендації щодо теоретичних та практичних аспектів застосування мікрохвильового та інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях. Опрацьовано теоретичні засади надвисокочастотного й інфрачервоного нагрівання харчових продуктів, наведено приклади практичних розрахунків і застосування цих методів у харчових технологіях. Монографію рекомендовано для наукових працівників, фахівців-практиків, викладачів та здобувачів вищої освіти з технологічних та інженерних спеціальностей |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55650 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_infrachervone_vyprominyuvannya_24.pdf | 4.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.