Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55650
Title: Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях: монографія
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Жила, Віктор Іванович
Keywords: циклічна частота;селективний механізм;діелектрика довільної форми;НВЧ-поля;надвисокочастотні поля;НВЧ-сушіння
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Потапов В. О., Жила В. І. Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях: монографія. Харків: ДБТУ, 2024. 136 с.
Abstract: У монографії обґрунтовано теоретичні засади, розроблено науково-методичні та практичні рекомендації щодо теоретичних та практичних аспектів застосування мікрохвильового та інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях. Опрацьовано теоретичні засади надвисокочастотного й інфрачервоного нагрівання харчових продуктів, наведено приклади практичних розрахунків і застосування цих методів у харчових технологіях. Монографію рекомендовано для наукових працівників, фахівців-практиків, викладачів та здобувачів вищої освіти з технологічних та інженерних спеціальностей
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55650
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_infrachervone_vyprominyuvannya_24.pdf4.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.