Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55650
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапов, Володимир Олексійович | - |
dc.contributor.author | Жила, Віктор Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-30T19:17:45Z | - |
dc.date.available | 2024-06-30T19:17:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Потапов В. О., Жила В. І. Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях: монографія. Харків: ДБТУ, 2024. 136 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55650 | - |
dc.description.abstract | У монографії обґрунтовано теоретичні засади, розроблено науково-методичні та практичні рекомендації щодо теоретичних та практичних аспектів застосування мікрохвильового та інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях. Опрацьовано теоретичні засади надвисокочастотного й інфрачервоного нагрівання харчових продуктів, наведено приклади практичних розрахунків і застосування цих методів у харчових технологіях. Монографію рекомендовано для наукових працівників, фахівців-практиків, викладачів та здобувачів вищої освіти з технологічних та інженерних спеціальностей | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | циклічна частота | uk_UA |
dc.subject | селективний механізм | uk_UA |
dc.subject | діелектрика довільної форми | uk_UA |
dc.subject | НВЧ-поля | uk_UA |
dc.subject | надвисокочастотні поля | uk_UA |
dc.subject | НВЧ-сушіння | uk_UA |
dc.title | Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях: монографія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_infrachervone_vyprominyuvannya_24.pdf | 4.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.