Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorЖила, Віктор Іванович-
dc.date.accessioned2024-06-30T19:17:45Z-
dc.date.available2024-06-30T19:17:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Жила В. І. Теоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях: монографія. Харків: ДБТУ, 2024. 136 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55650-
dc.description.abstractУ монографії обґрунтовано теоретичні засади, розроблено науково-методичні та практичні рекомендації щодо теоретичних та практичних аспектів застосування мікрохвильового та інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях. Опрацьовано теоретичні засади надвисокочастотного й інфрачервоного нагрівання харчових продуктів, наведено приклади практичних розрахунків і застосування цих методів у харчових технологіях. Монографію рекомендовано для наукових працівників, фахівців-практиків, викладачів та здобувачів вищої освіти з технологічних та інженерних спеціальностейuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectциклічна частотаuk_UA
dc.subjectселективний механізмuk_UA
dc.subjectдіелектрика довільної формиuk_UA
dc.subjectНВЧ-поляuk_UA
dc.subjectнадвисокочастотні поляuk_UA
dc.subjectНВЧ-сушінняuk_UA
dc.titleТеоретичні та практичні аспекти застосування мікрохвильового й інфрачервоного випромінювання в харчових технологіях: монографіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_infrachervone_vyprominyuvannya_24.pdf4.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.