Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55573
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2024-06-28T06:28:40Z-
dc.date.available2024-06-28T06:28:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Покращення якості очищення цибулі ріпчастої під час застосування комбінованого процесу очищення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 392-393.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55573-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПокращення якості очищення цибулі ріпчастої під час застосування комбінованого процесу очищенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_392-393.pdf416.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.