Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55529
Title: Вплив технологічних режимів ультрафільтраційного концентрування пектинових екстрактів
Authors: Дейниченко, Г. В.
Мазняк, З. О.
Гузенко, В. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Вплив технологічних режимів ультрафільтраційного концентрування пектинових екстрактів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 328-329.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55529
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_328-329.pdf423.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.