Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55521
Title: Маркетинговий підхід в управлінні підприємством ресторанного господарства
Authors: Колєдіна, К. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Колєдіна К. О. Маркетинговий підхід в управлінні підприємством ресторанного господарства. Нові горизонти розвитку бізнесу в умовах сучасних викликів. Можливості та механізми підтримки бізнесу в умовах європейської інтеграції: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здоб. вищ. освіти і мол. вчених, 26 квітня 2024 р. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. C. 393-394.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55521
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Нові горизонти розвитку бізнесу в умовах сучасних викликів. Можливості та механізми підтримки бізнесу в умовах європейської інтеграції"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.