Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorМаціпура, Т. С.-
dc.contributor.authorБутенко, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-06-26T09:32:55Z-
dc.date.available2024-06-26T09:32:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Маціпура Т. С., Бутенко Н. В. Інноваційні технології отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів із використанням кріомеханодеструкції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 177-179.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55409-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні технології отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів із використанням кріомеханодеструкціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_177-179.pdf433.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.