Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55409
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Наконечна, Ю. Г. | - |
dc.contributor.author | Маціпура, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Бутенко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T09:32:55Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T09:32:55Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Маціпура Т. С., Бутенко Н. В. Інноваційні технології отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів із використанням кріомеханодеструкції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 177-179. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55409 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів із використанням кріомеханодеструкції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_177-179.pdf | 433.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.