Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55408
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2024-06-26T09:30:56Z-
dc.date.available2024-06-26T09:30:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Використання рослинних добавок у нових кондитерських виробах імуномодулюючої та радіозахисної дії. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 175-177.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55408-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання рослинних добавок у нових кондитерських виробах імуномодулюючої та радіозахисної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_175-177.pdf442.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.