Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55225
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХаустова, Т. М.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-06-21T10:27:16Z-
dc.date.available2024-06-21T10:27:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationХаустова Т. М., Федак Н. В. Залежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничного. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 117-118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55225-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗалежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_117-118.pdf581.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.