Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТрощий, Т. В.-
dc.contributor.authorТютюкова, Д. О.-
dc.contributor.authorКобилинська, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-06-21T10:26:01Z-
dc.date.available2024-06-21T10:26:01Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТрощий Т. В., Тютюкова Д. О., Кобилинська Н. В. Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 115-116.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55224-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодкихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_115-116.pdf417.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.