Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55209
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартинюк, І. О. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-21T10:02:11Z | - |
dc.date.available | 2024-06-21T10:02:11Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Мартинюк І. О., Паска М. З. Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 85-86. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55209 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_85-86.pdf | 417.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.