Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55178
Title: Розробка технології паштетів із м’яса індички та перепелів
Authors: Большакова, В. А.
Гринченко, Н. Г.
Камсуліна, Н. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Большакова В. А., Гринченко Н. Г., Камсуліна Н. В. Розробка технології паштетів із м’яса індички та перепелів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 53-54.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55178
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_53-54.pdf417.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.