Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 235 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
24
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Використання НВЧ-випромінювання в сільськогосподарських і харчових галузях
Кухтіна, Н. М.
2013
Функціональна десертна продукція
Калакура, М. М.
;
Щирська, О. В.
2013
Залежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничного
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
2013
Вивчення впливу ксантану на фізичні та хімічні зміни в безбілковому тісті методом ІЧ-спектроскопії
Цуканова, О. С.
;
Кучерук, З. І.
2013
Обґрунтування можливості використання молочної сироватки в технології прісного листкового напівфабрикату
Сабіров, О. В.
;
Малякова, Г. І.
2013
Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких
Трощий, Т. В.
;
Тютюкова, Д. О.
;
Кобилинська, Н. В.
2013
Вивчення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин
Юдіна, Т. І.
;
Рудоченко, О. В.
2013
Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначення
Юрченко, С. Л.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Бреславець, Т. В.
2013
Загальні підходи до регулювання якості харчової продукції
Скуріхіна, Л. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Димитрієвич, Л. Р.
2013
Технологія термостабільної начинки на основі овочевої сировини
Слащева, А. В.
;
Пермякова, Ю. М.
Discover
Author
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
8
Дейниченко, Г. В.
6
Дубініна, А. А.
5
Головко, М. П.
5
Потапов, В. О.
4
Михайлов, В. М.
3
Гніцевич, В. А.
3
Головко, Т. М.
3
Горальчук, А. Б.
.
next >
Date issued
234
2013
1
2018
Has File(s)
235
true