Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 235 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання НВЧ-випромінювання в сільськогосподарських і харчових галузяхКухтіна, Н. М.
2013Функціональна десертна продукціяКалакура, М. М.; Щирська, О. В.
2013Залежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2013Вивчення впливу ксантану на фізичні та хімічні зміни в безбілковому тісті методом ІЧ-спектроскопіїЦуканова, О. С.; Кучерук, З. І.
2013Обґрунтування можливості використання молочної сироватки в технології прісного листкового напівфабрикатуСабіров, О. В.; Малякова, Г. І.
2013Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодкихТрощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.; Кобилинська, Н. В.
2013Вивчення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотинЮдіна, Т. І.; Рудоченко, О. В.
2013Розробка рецептурного складу напоїв функціонального призначенняЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.; Бреславець, Т. В.
2013Загальні підходи до регулювання якості харчової продукціїСкуріхіна, Л. А.; Касілова, Л. О.; Димитрієвич, Л. Р.
2013Технологія термостабільної начинки на основі овочевої сировиниСлащева, А. В.; Пермякова, Ю. М.