Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 221-230 из 235.
назад
1
...
20
21
22
23
24
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013
Напружено-деформований стан гумотканинної конвеєрної стрічки з отворами
Бельмас, І. В.
;
Перфильєва, Ю. М.
2013
Определение условий реализации первого периода замеса теста
Антропова, Л. Н.
;
Степанов, Д. В.
;
Янаков, В. П.
2013
Дослідження процесу миття картоплі за допомогою вібрації
Гладка, А. Д.
;
Антропова, Л. М.
;
Датьков, В. П.
2013
Дослідження процесів електрокоагуляції сосисок із метою інтенсифікації їх виробництва
Бабанов, І. Г.
2013
Формование макаронных изделий с использованием воздушной прослойки
Брылёв, Е. А.
;
Яцук, А. Л.
2013
Вплив повітря на точність дозування борошна
Владіміров, С. В.
2013
Використання кріотренажерів у закладах та установах реабілітаційної та оздоровчо-профілактичної сфери
Волошин, П. В.
;
Старченко, А. П.
2013
Альтернативна екологічно чиста сировина для виробництва целюлозовмісних матеріалів
Мєняйло-Басиста, І. О.
;
Тіхосова, Г. А.
2013
Актуалізація вимог міжнародних стандартів з управління якістю та безпечністю харчових продуктів в Україні
Кузьміна, Т. О.
2013
Особливості способу приготування харчової емульсії типу майонез із додаванням рибної плазми
Карпенко, З. П.
;
Гасай, Є. Л.
Просмотр
Автор
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
8
Дейниченко, Г. В.
6
Дубініна, А. А.
5
Головко, М. П.
5
Потапов, В. О.
4
Михайлов, В. М.
3
Гніцевич, В. А.
3
Головко, Т. М.
3
Горальчук, А. Б.
.
дальше >
по дате выпуска
234
2013
1
2018
Has File(s)
235
true