Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55083
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловань, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorЧуприна, Юлія Юріївна-
dc.contributor.authorКоляда, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorБузіна, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-06-18T18:12:48Z-
dc.date.available2024-06-18T18:12:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВиробнича практика: метод. вказівки до організації та проходження здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання галузі знань 16 Хімічна інженерія та біоінженерія спец. 162 «Біотехнології та біоінженерія»; уклад.: Л. В. Головань, Ю. Ю. Чуприна, О. В. Коляда, І. М. Бузіна. Харків: ДБТУ, 2024. 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55083-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до організації та проходження здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання галузі знань 16 Хімічна інженерія та біоінженерія спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» підготовлено колективом авторів кафедри екології та біотехнологій в рослинництві ДБТУ відповідно до освітньо професійної програми «Екологічна біотехнологія». В навчальному виданні наведено зміст та обсяги виробничої практики, рекомендації до покрокового її проходження, порядок підготовки та написання звіту, критерії оцінювання якості виконаних робіт. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВиробнича практика: метод. вказівки, спец. 162 «Біотехнології та біоінженерія»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_bak_VYROB_PRAKTYKA_162_24.pdf785.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.