Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55080
Title: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказівки, спец. 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Authors: Головань, Лариса Володимирівна
Пузік, Володимир Кузьмич
Чуприна, Юлія Юріївна
Коляда, Ольга Василівна
Бузіна, Ірина Миколаївна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказівки до виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 16 Хімічна інженерія та біоінженерія спец. 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОПП «Екологічна біотехнологія»; уклад.: Л. В. Головань, В. К. Пузік, Ю. Ю. Чуприна, О. В. Коляда, І. М. Бузіна. Харків: ДБТУ, 2024. 61 с.
Abstract: Методичні вказівки підготовлено на підставі «Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт здобувачами Державного біотехнологічного Університету», ухваленого рішенням Вченої ради ДБТУ, протокол № 4 від 23 грудня 2021 р. Регламентують тематику, порядок виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОПП «Екологічна біотехнологія» на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр», яка виконується на завершальному етапі навчання у закладі вищої освіти. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55080
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_bak_Kvalif_robota_162_24.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.